فروشگاه

گلیسیرین

دسترسی: در انبار

گلیسیرین (گلیسرول) یک ترکیب پلی ال ساده است. این ماده یک مایع غلیظ، بی بو، چسبناک است و دارای مزه ای شیرین و غیر سمی است. زنجیره ی اصلی تشکیل دهنده ی این ماده در بسیاری از چربی ها یافت شده و به عنوان گلیسیرید شناخته می شود. این ماده به طور گسترده ای در صنایع غذایی به عنوان یک شیرین کننده و مرطوب کننده در فرمولاسیون های دارویی استفاده می شود. گلیسرول دارای سه گروه هیدروکسیل است که باعث حلالیت این ماده در آب شده و به آن ماهیت آب دوستی می دهد.

توضیحات

گلیسیرین (گلیسرول) یک ترکیب پلی ال ساده است. این ماده یک مایع غلیظ، بی بو، چسبناک است و دارای مزه ای شیرین و غیر سمی است. زنجیره ی اصلی تشکیل دهنده ی این ماده در بسیاری از چربی ها یافت شده و به عنوان گلیسیرید شناخته می شود. این ماده به طور گسترده ای در صنایع غذایی به عنوان یک شیرین کننده و مرطوب کننده در فرمولاسیون های دارویی استفاده می شود. گلیسرول دارای سه گروه هیدروکسیل است که باعث حلالیت این ماده در آب شده و به آن ماهیت آب دوستی می دهد.

ویژگی ها

  • گلیسرول در اتانول و دیگر حلال های آلی بسیار کم محلول است.
  • گلیسیرین به هر نسبتی در آب حل می شود.
  • گلیسرول شفاف، بی رنگ، بی بو و چسبناک است.

کاربردها

  •  ماده اولیه آرایشی و بهداشتی (گلیسرین گرید آرایشی بهداشتی)
  • صنایع غذایی (گلیسرین گرید خوراکی)
  • دارویی و مراقبت شخصی
  • ضد یخ
  • نظامی

نقد وبررسی

نقد بررسی یافت نشد...

اولین نفر باشید که نقد و بررسی ارسال میکنید... “گلیسیرین”